maxresdefault

egotrip.hr news

T(r)ina Katanić

2 Jun , 2015  

Kao odvratnija i manje seksi verzija bubonske kuge internetom se počeo širiti drugi, ali nadamo se ne i zadnji, dio video uratka čiji su glavni akteri hrvatska manekenka i Loto djevojka Tina Katanić i tri privilegirana dečkića koji nisu ni manekeni ni Loto dječaci, ali imaju viška novaca.

Po medijima tako čitamo mišljenja stručnih i nestručnih ljudi koji raspravljaju o razlozima i motivima nemilog događaja. Neki taj događaj nazivaju iskorištavanjem, neki silovanjem, a neki čak i masakrom. Ni više ni manje. Baš kao što bake, tetke i stričevi na pirevima zaključuju da mladi imaju problema s mjehurom zato što svakih 10 minuta odlaze u wc, tako i oni zaključuju da je Tina masakrirana u oba javnosti dostupna filmića. Gospodo draga, vaša djeca u wcu vuku ista govna (tome služi ona ravna daska ili crni mramor iznad školjke) koja je vukla i Tina prije noći dugih kurčeva uslijed koje je izvršen masakr nad njenom spektakularno obrijanom pičkom.

A sada se vratimo na očito. U ovoj priči nitko nije nevin ukoliko je nevinost nešto što vrednujemo po kriterijima bake iz druge klupe mise zadušnice za kardinala Stepinca. Manekenka iz ove priče je vjerojatno skupa prostitutka, a klinci su bogati dečki s viškom testosterona i novaca. Tina je u ovoj priči ni prvi ni zadnji hrvatski model koji ne može živjeti od „ visoke mode“, ma što god to značilo u Hrvatskoj ili regiji, i mizerne plaće koju ima ukoliko svoju poziciju u javnosti ne koristi za jačanje vlastitog brenda i dizanja cijene vlastitog tijela.

Da povučemo paralelu i stvari učinimo jasnijima – djevojke danas to rade kao što je to onomad radila i još uvijek možda radi Severina. Malo pjevaš, malo si na TV-u i kasnije te za 1000 maraka ili ojra našmrkanu na jahtama jebu bosanski biznismeni. Što si više na Bingu, u Storyju, u Gloriji, što više followera imaš na facebooku, instagramu ili twitteru – cijena ti je veća. Osim ako nemaš koljena koja izgledaju kao fetusi, onda ti cijena možda i pada (da, Iva, pričam o tebi).

Klinci iz videa imaju novaca i kako to obično biva, klinci koji imaju novaca stvarno rade stvari koje bi htjeli raditi i klinci koji nemaju novaca. Sjetimo se sebe s 20 godina i zamislimo da nam je otac Luka Rajić. Malo Playstationa 4, malo FIFA-e, malo kokaina pa s frendovima u narodnjački klub jer tamo su najbolje pičke, a tamo možeš jebati i  Tinu Katanić za 500€. Ako se dogovorite, možda je možeš jebati sa tri frenda za 1000€, a ako si baš jako dobar u pregovaranju, a očito jesi jer ti je otac hercegovac, možeš i snimati dok je bušiš. Iz pozicije bjelovarskog kovinotokara sa ograničenim budžetom situacija možda izgleda nezamislivo, ali kao što on i njegovi frendovi lokalni mehaničar i mesar u njihovom omiljenom bircu Appolon mogu jebati bjelovarčanku Ljubicu za dvije rakije i topli burek kod lokalnog šiptara, tako i Jozo, Zeko i Luka za 1000 ojro mogu masakrirati maternicu Tini Katanić.

Sad kad smo usvojili da je Tina Katanić vjerojatno prostitutka, a sporni dečki bogati privilegirani klinci sa viškom para, dotaknuo bih se optužbi udruge BABE koje su potpuno zanemarivši zdrav razum i logiku zauzele žensku stranu priče bez objektivnog sagledavanja činjenica. Razumijem da razne Udruge moraju izmišljati govna kako bi si punile budžete dok ne rade ništa, ali gospođa Saranavka je svojim izjavama o silovanju itekako promašila ceo fudbal, jer kako sve to zapravo izgleda običnom čovjeku koji svijet gleda potpuno zdravim očima? Izgleda mu ovako: „Tridesetogodišnja Tina Katanić jebe netom punoljetne dječake za novac i kokain“.

Osobno, situacija mi je užasno tužna. Ne zato jer je nekom uništen život ili zato što je moral nacije potresen. Nije mi tužno ni što kolektivno glumimo da ne razumijemo kakve se stvari oko nas događaju. Zaprepašteni smo činjenicom da djeca vuku kokain i mislimo da su manekenke nevine iako je kokain valjda jedina stvar koja im u ustima završava češće od sperme. Razočaran sam i tužan jer su tri momčića, od kojih jedan igra nogomet u četvrtoligašu iz Novog Marofa, jebali Tinu Katanić. Tužan sam jer je Tinu Katanić očito mogao jebati doslovno bilo tko. Bilo tko osim mene.

Zdenko Mendulin (član Živog zida, Hrvatski Branitelj i redoviti pošiljatelj sms-ova CMC glazbenom kanalu)

Source priložene fotografije: SELECT PR Youtube Kanal

, , ,


  • http://sir.spank.a.lot krashekspress

    Tako je!

  • Tomislav

    Kapa dole za tekst…