Screenshot_6

egotrip.hr news

Hićo dijamantu!

12 Jun , 2015  

Hej Bosanac, danas je tekma protiv čifuta! Jesi li pripremio glavne rekvizite muslimanske solidarnosti; palestinsku zastavu, tiket iz kladionice i dvolitru usranog piva? Ima li ikakve veze to što su kocka i alkohol strogo zabranjeni u Islamu? Naravno da nema. Kad mrziš Židova, Allah dopušta da mu sereš u usta. Mržnja prema Židovu je Allahu draža od svega.

Je li ti srce puno kao Bjelašnica kad izražavaš svoju ljubav prema Palestini, muslimanskoj braći i zemlji koju ne znas pokazati na karti, tako što uzvikuješ “ubij ubij Židova”? Puca li ti mozak od licemjerstva i imbecilnosti kad na Facebooku kojeg je napravio Židov pozivaš na istrebljenje Židova, od kojih većina nikad nije ni posjetila Izrael?
Jesi li ikad pomislio da prikupiš humanitarnu pomoć za Palestinu ili sam doniraš nešto u onih ostalih 364 dana kad nije utakmica? Naravno da ne, pravi Bošnjaci izražavaju svoju podršku braći tako što pozivaju na istrebljenje jednog naroda ili nabrajaju konc logore! Pravi Bošnjaci će navući suspenziju svoje repke iz FIFA-e i UEFA-e samo da pokažu koliko mrze Židova! To se zove predanost.

cPGcUIk

Koči li ti se vilica od bijesa kad saznaš da je Steven Spielberg židov koji ima 3,6 milijardi dolara u banci ili da Mark Zuckerberg vjerojatno ima više novca nego svi Bosanci kombinirano? Kočila bi se kad bi znao ko je Spelburg ili Zakurbirg. Tko još gleda filmove i visi na fejsu? Nabrajaj ti brajo te čifute nekom drugom. Svi znaju kako su oni stekli te pare. Gledao sam ja Jutub dokumentarce o Ileminatijima i Ročildu. Samo printaju pare za sebe i varaju narod. Čifut je to. Čifut nikad nije stvorio nešto bez varke, osim Alberta Einsteina, Nielsa Bohra, Oppenheimera i tristo drugih židovskih fizičara i nobelovaca. Ali jebeš i njima mater, da valjaju šta sprčili bi nešto, a ne samo buljili u brojeve po cijeli dan. Ukleta je to sorta, nije njih džaba Hićo ubijao!

Nego daj mi reci, jesi li ikad pomislio da na utakmici sa Saudijskom Arabijom uzvikuješ “Free Jemen” ili u meču s Turskom “Free Kurdistan”? Naravno da ne, ne dao ti Bog! To je politika kojoj nije mjesto u nogometu, a i kakve pičke bi išle protiv svetog motherlanda i Sultanata? Jebeš smrdljive Jemence i Kurde. Koga boli kurac što ih ima nekoliko puta više nego Palestinaca. Zar ne znaš da kad muslimani rade nešto loše to je ili židovsko-američka zavjera ili ispravna stvar? Npr. ISIS uopće nije islamski nego CIA-ina zavjera, a mrziti Židova je normalna stvar. Prati malo tu moralnu crtu, izgubit ćeš nit.

Je li te sram biti pripadnik naroda koji je uspio otrcati riječ genocid ponavljajući je milijun puta u prikladnim i neprikladnim situacijama? Srebrenica. Srebrenica u komentarima utakmice Srbija-Italija, Srebrenica u komentarima youtube clipa o Tesli, genocid u komentarima youtube clipa o kuhanju mrkve, Srebrenica, genocid, Srebrenica.

ČIFUTE UBIJALI U AUŠVICU? MA DAJ TO JE STARO, KOGA BRIGA ŠTO JE BILO PRIJE 70 GODINA. DA SMO PAMETNI, IZGRADILI BI NOVI AUŠVIC MAJKU IM ČIFUTSKU! Naš genocid je tužniji od čifutskog tristo tisuća puta. Je, njih je ubilo 6 milijuna, ali to su gamad, njih 200 se broji kao jedan čovjek. Tako su mene učili u mektebu boga mi. Nisam dobar s matematikom al kad pomnožiš 8000 sa 200 mora biti veće od 6 milijuna?

Jesi li ljut što su Izraelci od dolaska sa aerodroma pod jakim mjerama osiguranja? Kakve su to pičkice, svugdje gdje idu trebaju im puške ispred hotela, sigurno nije do toga što smo mi Bosanci primitivni imbecili koji bi bili spremni ubiti nekog tko ganja loptu kao da je vojnik koji puca po jadnim palestincima. Kako nisu vojnici? Ma vidi onog golmana što viri sa prozora zgrade. Taj je bio snajperist sto posto.

Jesi li spreman sabotirati najveće postignuće Bosne od samostalnosti, jednu jedva prosječnu nogometnu reprezentaciju? Jesi li uz arafatku, palestinsku zastavu i pivo spremio i transparent “Holokaust je laž”?

Bekir Izmetbegović, dopisnik iz Bihaća

, , , , ,